Career Control is dé intermediair voor banen in het credit management. Sinds de oprichting in 2002 richt Career Control zich 100% op vacatures, van debiteurenbeheerder, incassomedewerker en credit controller tot credit analist, underwriter, medewerker bijzonder beheer en risk– en credit manager.

Als marktleider en – bij een aanzienlijk deel van de opdrachtgevers – preferred supplier in deze nichemarkt, bedient het bedrijf vanuit de kantoren in Utrecht en Eindhoven de top 200 credit management organisaties van Nederland. Naast interim-, detachering- en werving– en selectiediensten, verzorgt Career Control eveneens uitgebreide outplacementtrajecten, bemiddeling voor interim medewerkers en vaktrainingen.

Inmiddels heeft Career Control meer dan 300 uiterst gedreven en ambitieuze werknemers in dienst. Alle medewerkers – van sales tot en met de volledige back office – hebben een achtergrond in credit managementfuncties. Met deze sterke vakinhoudelijke kennis onderscheidt Career Control zich ten opzichte van haar concurrent. Het winnen van de titel ‘Intermediair van het jaar’ en de nominatie ‘Beste recruitment’ bevestigt de succesvolle werkwijze van Career Control.

Meer informatie over Career Control vindt u op www.careercontrol.nl.