Acceptgiro vervangen?

AcceptEasy is de nieuwe naam van AcceptEmail, de bedenker van betalen via e-mail. Het serviceaanbod gaat inmiddels veel verder dan alleen e-mail. Het bedrijf is sinds 2007 actief en levert haar diensten aan grotere bedrijven en partners in een groeiend aantal landen. In de loop der jaren is het originele concept uitgebreid met veel innovatieve mogelijkheden, zoals digitale acceptgiro’s die direct online betaald kunnen worden.

De flexibiliteit en architectuur van de technologie leent zich voor vele toepassingen van transactional messaging. Een aantal voorbeelden zijn online machtigen op een webportal, in-app afrekenen, het verifiëren van identiteit en het betalen vanuit een chat met de klantenservice via bijvoorbeeld Messenger of WhatsApp. De AcceptEasy-technologie maakt van een betaalverzoek na betaling automatisch een betaalbewijs en van een rekening een toegangsbewijs voor een evenement. Betalen is steeds vaker een gepersonaliseerd en interactief contactmoment.

Honderden bedrijven vertrouwen op AcceptEasy bij het transformeren van hun facturatie en debiteurenbeheer, het stroomlijnen van hun administratieve processen en het optimaliseren van klantreizen.

Meer informatie over AcceptEasy vindt u op www.accepteasy.com.