Revolutioneren

Client Control is een internationaal opererend order to cash servicecenter voor zakelijke klanten. Wij nemen het totale inningsproces voor u uit handen en zetten hiervoor de meest geavanceerde techniek in, in combinatie met de juiste professionals. Het resultaat is een verbetering van uw incassoresultaat, cashpositie én de klanttevredenheid. Wij streven ernaar om de wereld van creditmanagement te revolutioneren.

Samenwerkingsverband

Client Control is in 2016 opgericht in Woerden, als samenwerkingsverband tussen incasso- en gerechtsdeurwaarders organisatie Flanderijn en Career Control: twee toonaangevende partijen op het gebied van credit management.

Flanderijn heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van incasso voor de top van het Nederlandse en Belgische bedrijfsleven. Career Control is al jaren marktleider in de bemiddeling van creditmanagementspecialisten. Op basis van de groeiende klantvraag naar uitbesteding van (deel)processen op het gebied van order to cash, sloegen de partijen de handen ineen. Samen startten zij Client Control: een kwalitatief servicecenter met een maatwerkoplossing op niveau en het vermogen om snel en flexibel te schakelen. Client Control is inmiddels een 100% Flanderijn bedrijf.

Slimme systemen

De kracht van Client Control ligt in de aaneenschakeling van de ‘best of breed’ systemen binnen het credit management, van (e-)factuur tot incasso. Door een complete integratie van deze systemen en door alles meetbaar te maken, toetsen we continu welke acties leiden tot het gewenste resultaat: betere, snellere en goedkopere prestaties. Niet alleen debiteurenmanagement maar ook de volledige klantcontactketen kunnen we integreren binnen onze systemen en/of koppelen met het CRM-systeem van de klant.

Voordelen uitbesteden

Het uitbesteden van het debiteurenbeheer kent veel voordelen. Wanneer u Client Control inschakelt, profiteert u van onze expertise en kunt u gebruikmaken van onze systemen. U hoeft zelf geen personeel in te huren, maar kunt hier wel altijd flexibel over beschikken. Omdat u alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren betaalt, bespaart u bovendien eenvoudig kosten. Bij Client Control hechten we veel waarde aan een goede klantrelatie. Onze werktijden zijn flexibel en door de inzet van native speakers staan we uw debiteuren in hun eigen taal te woord. Dit zorgt er samen met een strenge beveiliging van data voor dat Client Control een wereldwijde service kan bieden.

Automatisering

De visie van Client Control is dat het bij debiteurenbeheer gaat om de optimalisatie in de automatisering van de procesgang en de kwalitatieve behandeling van de uitval. Doordat de uitval minimaal is, kan er veel aandacht worden besteed aan de momenten van telefonisch klantcontact bij achterstand in betalen of klachtafhandeling. Het platform van Client Control bevat een debiteurenmodule, voor het beheer van alle klanten met een factuur in verval. De module kan iedere format van een openstaande postenlijst importeren of kan gekoppeld worden met iedere ERP. Indien gewenst nemen we ook de betalingsverwerking voor onze rekening. Samen met onze opdrachtgevers richten we per klantgroep een separaat behandeltraject in, waar in gekozen kan worden uit verschillende vormen van klantcontact.

Een aantal leden van ons team

Ron Kiesling

Ron Kiesling
Directeur

Maarten van Staden
Procesmanager

Yasmina Ammatuna

Yasmina Ammatuna
Creditmanagement specialist Spaans

Bashi Cikuru
Creditmanagement specialist Frans

Rossina

Rossina Laveneziana
Creditmanagement specialist Italiaans