DSO berekening

U kunt uw DS-ratio als volgt uitrekenen: deel uw debiteurenomzet aan het einde van de maand door de totale maandomzet en vermenigvuldig dit met 30 (uitgaande van de betalingstermijn van een maand). Een score van 30 of minder is bijvoorbeeld prima als u een betalingstermijn van 30 dagen hanteert. U kunt ook eenvoudig onze tool daarvoor gebruiken.

GET STARTED

0$

Gelukt! We sturen u direct de berekening.

Uw gegevens

Vul hier uw gegevens in voor de berekening


You need to select an item to continue

Bereken DSO

Uw DSO

Huidige DSO in dagen: [item-68_price]*

*Dit is het gemiddeld aantal dagen dat er betaald wordt

Het debiteurensaldo daalt met: € [item-69_price]*

*Direct invloed op het resultaat van uw onderneming

De rentekosten dalen met: € [item-70_price]*

*Kosten die aan de bank betaald moeten worden

De cashflow verbetert met:

€ [item-71_price]*

*Het bedrag dat u meer te besteden heeft om te ondernemen, en daar kunnen wij u bij helpen. De kosten kunt u hier berekenen.


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Ik wil meer weten!

Oplossingen voor een lagere DSO

Client Control neemt uw debiteurenadministratie graag uit handen. Volledig of gedeeltelijk, structureel of tijdelijk, bij u op locatie of bij ons: vrijwel alles is mogelijk. Het proces kan starten met: klant acceptatie, reconciliatie van betalingen en verwerken van storneringen, ontstaan van openstaande posten of het verwerken van openstaande posten na vervaldatum. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen. Onze werktijden zijn ruim en native speakers in elf talen zorgen ervoor dat we uw debiteuren zelfs in hun eigen taal te woord kunnen staan. Zo bieden we altijd een oplossing die past bij uw organisatie en behoeften.